Ana Bilim Dalı Kurulu
8.08.2016

Muhtelif birimlerde İSG dersi yürüten öğretim üyelerinden destek alınmıştır

Açılması önerilen disiplinler arası yüksek lisans programının oluşturulmasında, muhtelif birimlerde İSG dersi yürüten öğretim üyelerinden destek alınmıştır. Bu öğretim üyelerinin yer aldığı anabilim dalları;

Ø  Mühendislik Mimarlık Fakültesi

o   Endüstri Mühendisliği Bölümü

o   Makine Mühendisliği Bölümü

o   İnşaat Mühendisliği Bölümü

o   Maden Mühendisliği Bölümü

o   Kimya Mühendisliği Bölümü

Ø  Tıp Fakültesi

o   Aile Hekimliği Anabilim Dalı

o   Fizyoloji Anabilim Dalı

Ø  Eskişehir Sağlık Yüksekokulu

o   Hemşirelik Bölümü

Bu öğretim üyeleri ile  muhtelif toplantılarda toplantılar yapılarak program oluşturulmuştur.

Programda hangi derslerin yer alacağının tesbiti amacıyla yurt içi ve yurt dışı üniversitelerde açılan benzer programların eğitim planları ayrıntılı incelenmiş ,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “İş Sağlığı ve Güvenliği”  eğitimlerindeki  (kurslarındaki) kapsam da dikkate alınarak programın zorunlu ve seçmeli dersleri belirlenmiştir.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü'nün 05.07.2013 tarihli yazısı ile Prof.Dr. Emin KAHYA, "İş Sağlığı ve Güvenliği" Anabilim Dalı Başkanlığına atanmıştır.

Katkı sağlayan tüm öğretim üyelerine, Anabilim Dalı adına, teşekkürlerimizi sunarız.